Suntem fotografi in Craiova, spunem povesti de nunta prin fotografii

Frumoasa meseria asta a noastra – sa spunem povesti despre oameni; dar omitem sa spunem povesti si despre noi, poate este mai greu, nu stiu. Si nu stiu cine a fost cu ideea, e foarte tare, oricum pana la sfarsit le-am combinat pe toate si a iesit ceva frumos.

Foarte repede se fac legaturi cu oameni asemanatori, care au aceleasi principii / au ceva in comun (in cazul nostru fotografia, sau mai bine spus, felul in care privim fotografia). Mai greu este primul pas, asta ma duce cu gandul la un fragment din filmul Green Book, pe care vi-l recomand.

Interesant faptul ca rezultatul muncii noastre / fotografiile noastre reflecta ceea ce suntem noi. Practic punem o parte din noi in fiecare proiect, fie ca stim sau nu asta. Din nou – asta ma duce cu gandul la o idee spusa de Florin, dar o voi modela un pic: Toti fotografii buni au un suflet frumos si iubesc oamenii! Sau altfel spus, daca nu empatizezi cu subiectii tai, e mai greu sa fii implicat 100%. Acum, poate ai zice: “Nu mai este nevoie sa spui povesti despre tine, pentru ca fotografiile tale spun mai mult decat ai putea descrie tu in niste cuvinte.” N-as putea sa te contrazic, dar nu vreau sa renunt la acest articol pentru ca am si aici cateva fotografii de prezentat hahahaha…

Inainte sa pun fotografiile, trebuie sa precizez faptul ca Laurentiu ne-a gazduit la el la studio (Laurentiu Nica Studio) si prin aceasta cale ii multumesc, a fost seara funny, in care ne-am super distrat!

O precizare, pentru cine nu ne cunoaste, in urmatoarea fotografie de la stanga la dreapta: Florin BelegaAndrei Staicu (Eu) – Laurentiu Nica

Si asta nu e tot! Laurentiu si Florin au scris si ei un articol!