Fotografii cununie civila Christiana & Bogdan - Fotograf Timisoara

Recunosc, este pentru prima data cand sunt fotograf in Timisoara (de eveniment); si mai recunosc ceva, mi-a super placut!

Drumul a fost un pic obositor 700km dus-intors dar am un strop de vina: am dormit putin in noaptea aceea. Oricum sunt prea obisnuit cu asta.

Cu toate acestea, energia de care aveam nevoie mi-am luat-o de la oamenii acestia frumosi, din frumusetea orasului Timisoara si nu in ultimul rand din pasiunea mea pentru fotografie!

Am avut parte de o zi pe placul meu, cu mult soare… dar hai sa n-o mai lungim! Sunt convins ca fotografiile pe care le-am realizat o sa-ti transmita o parte din ceea ce am simtit si eu in acel moment!

Asta nu este tot, recent mi-am facut un cont de YouTube si m-as bucura daca te-ai abona la canalul meu daca vrei sa fii la curent cu ceea ce fac! Acolo o sa postez slideshow-uri de la diverse evenimente!

Canal youtube: Andrei Staicu Photography

Si daca esti curos(a) sa vezi mai multe fotografii de la acest eveniment, check this on YouTube:

Daca esti in cautare de un fotograf in Timisoara, sunt disponibil sa calatoresc si pentru tine cu mare drag! Trimite-mi un mesaj pe pagina de contact si vorbim mai multe!