Ce vreau sa stiti, daca nu aveti timp sa cititi tot, este ca sunt fotograf profesionist, din Craiova si imi asum acest lucru ca fiind un full time job, muncesc din pasiune si deseori si peste program (adica noaptea) pentru a va livra un produs de cea mai inalta calitate, in functie de cunostintele si experienta mea!

Mi-e foarte greu sa scriu asta, insa, nu-i un articol pe Wikipedia, nici vreo carte scrisa despre mine (momentan 🙂 ), asa ca cea mai simpla varianta sa aveti o idee despre ce fel de persoana sunt, este aceasta!

M-am nascut in februarie, si am fost crescut de multe persoane, ai mei parinti avand serviciu, eram lasat la vecini, bunici, vecinii bunicilor si o mare parte din copilarie am petrecut-o singur… acasa. Nu regret nimic! Din contra, ma simt o persoana foarte norocoasa pentru ca am prins multe informatii de la persoane total diferite si am analizat inca de mic binele… si raul.

————- ——– —— — — –

Iubesc natura! Pasiunea mea pentru fotografie, s-a dezvoltat prin ea; ii surprindeam naturaletea si ordinea. Stiu ca ea este arta creeata de Dumnezeu si in/prin ea putem gasi raspunsuri la orice daca suntem un pic atenti.
Fotografia de nunta, s-a transformat intr-o pasiune atunci cand am fotografiat prima data o nunta si am realizat ca pentru a fi capabil sa fotografiezi un astfel de eveniment, ai nevoie sa cunosti aproximativ toate tipurile de fotografie, si asta pentru mine reprezinta o provocare. Sunt motivat prin surprinderea momentelor intr-un mod artistic, deoarece deseori timpul de gandire dinaintea realizarii unei fotografii, este atat de mic incat pentru a realiza o fotografie buna, trebuie sa ai multa munca si experienta. Intr-o fractiune de secunda sa stii exact ce fotografie vrei sa faci si mai mult de atat, trebuie sa anticipezi actiunile oamenilor.

Iubesc sa fotografiez oameni! Imi plac nuntile unde oamenii sunt relaxati, unde problema ca poate ceva nu merge cum au stabilit este estompata, stiind ca oricum ar fi un moment, trebuie sa te bucuri de el si ca orice s-ar intampla, ulterior se va transforma intr-o povestioara amuzanta. Imi plac oamenii care se bucura de prezent, care isi exteriorizeaza sentimentele, plini de optimism si pozitivism, si pe langa asta, iubesc orice personalitate, indiferent de cum ar fi ea si nu judec niciodata dupa aparente.

Fotograf Craiova | Fotograf Nunta | © Andrei Staicu

CONTACT