Ei bine, cum cel mai probabil v-ati dat seama, ma numesc Andrei Staicu; sunt fotograf profesionist din orasul Craiova, insa iubesc sa schimb peisajul si mai ales sa cunosc oameni noi.

Mi-e greu sa scriu despre mine, insa momentan pagina asta este cea mai buna solutie pentru o introducere despre mine si ceea ce fac.

Pasiunea mea pentru fotografie, a fost acolo undeva, inca de cand eram copil. Imi place mult natura, si cu ea am asociat si ceea ce fac. Natura imi ofera momentele de inspiratie si liniste de care am nevoie si prin ea pot gasi raspunsuri la orice atata timp cat sunt atent.

In fotografia de nunta, am parte de tot ce vreau ca sa nu ma plictisesc. Imi place sa surprind momentul asa cum este el, fara sa inervin asupra lui si incerc tot timpul sa fac ceva diferit.

Iubesc sa fotografiez oameni! Imi plac nuntile unde oamenii sunt relaxati, unde problema ca poate ceva nu merge cum au stabilit este estompata, stiind ca oricum ar fi un moment, trebuie sa te bucuri de el si ca orice s-ar intampla, ulterior se va transforma intr-o povestioara amuzanta. Imi plac oamenii care se bucura de prezent, care isi exteriorizeaza sentimentele, plini de optimism si pozitivism, si pe langa asta, iubesc orice personalitate, indiferent de cum ar fi ea si nu judec niciodata dupa aparente.

Fotograf Craiova | Fotograf Nunta | © Andrei Staicu

CONTACT